aşa numa...

Mă uitam din greşală serile trecute la un fil mai vechi cu Van Dame. Eram într-o trecere mai lentă peste canale şi am zăbovit chiar puţin la filmul acesta. Ma izbit însă stupizenia de care sunt bănuiţi cei care ua urmărit sau încă mai urmăresc aceste filme. Ştiu că sunt făcut demult însă cred că şi pe vremea aceea exista logica.
Personajului negativ, eroul Van Dame îi bagă în pantaloni o grenadă - cu cuiul scos desigur - . Personajul negativ scoate grenada, şi, în loc să o arunce spre Van Dame şi spre fată, lucrul cel mai logic în situaţia dată, el preferă să demonteze, respectiv dezamorseze grenada. Firesc însă, conform scenariului, soarta nu ţine cu el şi o scânteie fatală duce la producerea deflagraţiei şi la sfârşitul idiotului personaj negativ.
Nu e mare lucru, însă genul acesta de idioţenii tind să fie tot mai prezente în filmele de acţiune recente. Nu e cazul acum să dau prea multe exemple, voi aminti doar de monumentele de cretinitate Hulk şi Spider Man, care dealtfel le-au şi dat nota americanilor. Ce să zic în sitiaţia aceasta va trebui să apelăm tot mai des al arhiva cu filme vechi dar de calitate (cine are aşa ceva).

0 comentarii: