Pisicutelor v-au ajuns blestemele

Nu ştiu când s-a înfiinţat,dar m-am bucurat foarte mult când am gasit acest site care le dă peste nas fetizdelor cu fumuri şi impresii în cap cu mâncărimi puternice în zona inghinală şi care nu ştiu cum să şi-o tragă mai cu faimă. Se pare că site-ul cu pricina ar fi făcut tot de nişte reprezentante ale sexului frumoooooooos, iar dacă lucrurile stau într-adevăr aşa, atunci trebuie să spun că autoarele au calităţi (intelectuale) deosebite. http://pitzipoanca.org/ e nou pt mine, un novice al internetului, după numărul de comentarii cred că are notorietate de ceva vreme. (de pe vremea când a apărut hi5 poate) ia uite o pitzipoancă:

1 comentarii:

Anonim 30 iunie 2008 la 16:50

Apropo de hi5, ma gandeam zilele astea la faptul ca suntem obisnuiti sa criticam fetele care isi afiseaza goliciunea si dorintele, care nu mai sunt asa de ascunse cum ar dicta bunul simt :d Dar, pe de alta parte, ma gandesc la faptul ca lumea e intesata de modele "demne de urmat", in persoanele vedetelor feminine, care s-au remarcat in asa zisele lor cariere datorita aspectului fizic provocator si al relatiilor cu diversi milionari in dolari sau euro. Intrebarea mea era: daca fiecaror fete simple, banale, li s-ar oferi ocazia sa se prostitueze pe bani, sa devina tarfe de lux, asemenea Andreei Spataru sau de ce nu, Monicai Columbeanu, de exemplu,in urma carora sa obtina un statut social, un nume, si bineinteles o situatie materiala, cate dintre ele si-ar mai pastra principiile si ar prefera sa ramana departe de un astfel de mod de viata?
Si iarasi, in cazul in care multi dintre barbatii simpli, "uzuali", care critica cu inversunare pitzipoancele, ar dispune de sume mari de bani si si-ar permite sa cumpere multe, inclusiv "dragostea", cati dintre ei s-ar abtine de la a avea relatii multiple concomitente si cati si-ar mai manifesta inversunarea fata de un astfel de comportament?
Ideea pe care vreau sa o subliniez e ca principiile se muleaza in functie de circumstante. Deseori, criticile dure ascund in spate frustrari personale. Cati dintre comentatorii de pe pitzipoanca.org ar mai ramane la fel de transanti in alte circumstante?