Călugăraşul cel fâşneţ şi fetele cu "dă-mi-o sus"

Chestiunea de care o să vă vorbesc, adică scriu, a mai apărut şi pe alte bloguri, unul dintre ele este şi celebrul makavelis, însă totul a pornit de la mine. Dacă mă credeţi bine, dacă nu, nu. Mă pomenesc într-o frumoasă seară, pe când verificam mail-ul, cu o invitaţie preaduhovnicească din partea unui preacuvios utilizator de Hi5. Numele lui pare a fi luat dintr-un dictionar medical: Chesariepondros.
De îndată ce intri în lista cu prieteni a acestui preapostitor călugăr găseşti pe lângă "celebrităţi" (vedetele OTV-ului) şi figuri de mistici bolnăvicioşi, elevi seminarişti cu puternice dorinţe păcătoase (că de aceea au poze provocatoare pe hi5) şi obişnuitele fetiţe cu arderi duhovniceşti în zona inghinală aşa cum este şi tânăra din imaginea alăturată. Sunt de acord că Biserica nu trebuie să rămână retrogradă şi împotmolită în nişte cadre rigide şi cu iz de sectă amish, însă prezenţa unui călugăr pe acest site care este folosit de marea majoritate a celor înscrişi doar pentru aflarea unui partener (sau mai mulţi) care să satisfacă puternicele dorinţe păcătoase, o consider mai mult decât nepotrivită. E ca şi cum în playboy ar avea şi o rubrică dedicată părinţilor pustiei, mari duhovnici. Aş mai putea spune multe dragii mei, dar nu vreau să vă mai plictisesc, legat de acest subiect aş putea pomeni de multe din mănăstirile noastre româneşti care sunt înţesate cu mediocri care pozează în mistici, ciudaţi neintegraţi în societate şi obsedaţi sexual care caută satisfacerea dorinţelor lor perverse. punct... şi virgulă, va urma

1 comentarii:

Anonim 12 mai 2008 la 15:01

Ca tot se straduieste Biserica sa fie in pas cu mersul lumii... Cine stie, poate ca asta e o tactica pentru a intelege mai bine sursele ispitei in cazul oamenilor si a-i putea sfatui din "miezul problemei".
I'm just joking.:d