Filme de că *** - azi Transporter 3 (se întoarce)

Aţi văzut cele trei stele, deci e clar.

Tocmai am vizionat Transporter 3. Un film cu adevărat de căcat. Singurele lucruri din primele 2 părţi care se regăsesc si aici sunt bătăile spectaculoase ale lui Frank, Frank, audi-ul şi inspectorul francez care e tot mai bătrân şi mai ramolit.

Fata din acest film are o înfăţişare grotescă: pistrui pe toată faţa, căcat pe buze (se vede foarte clar la faza romantică) şi mişcări de scroafă în convulsii. aspectul general al ei te face să crezi că e o curvă minoră fugită de la casa de copii, care a înghiţit sloboz într-o cantitate dublă faţă de câtă apă a băut bunica ei de 90 de ani toată viaţa. Dialogurile dintre ea şi Frank te duc cu gândul la un porno ieftin făcut de nişte liceeni cu 2 curve de pe centură. De aceea cred că bugetul filmului a fost asigurat exclusiv din banii de buzunar pt o zi ai actorilor (fără figuranţi).

Aşadar îi dau dreptate în mare parte lui Jorjh când spune că e criză de idei bune. după cum vedeţi lipsa de inspiraţie naşte de cele mai multe ori monştri. Decât să vedeţi transporter 3 vă recomand să vă uitaţi mai bine de 4 ori la Titanic.

4 comentarii:

jorjh 30 martie 2009 la 05:08

Partea a treia din orice film dezamageste tot timpul cel mai tare.. iti pasez si tie recomandarea lui Liviu, uita-te la Defiance. Chit ca ii inspirat dintr-o poveste reala si nu ii nascocita de careva, dar transpunerea ei in live action pe mine m-a impresionat. Eu unul astept sa imi vina Mutant Chronicles, mi-a placut trailerul..sper sa merite.

mindless9 4 aprilie 2009 la 02:38

n-a fost asa rau dar... nu s-a ridicat la nivelul primelor 2. si nu stiu ce cauta actoru' din prison break, Robert nu stiu cum (t-bag) in film, ca personajul negativ. :|

Liviu 8 aprilie 2009 la 00:40

Da, am vorbit la telefon cu Jason Statham. El e din Spring, ne-am cunoscut la fotbal cand eram copii. Adevarul e ca nici la fotbal nu se prea stia. A terminat complementara in industria lemnului la Sebes, la Tomescu, iar in 2002 a emigrat in SUA. A lucrat in constructii, a facut muschi, a lovit o actrita tanara de la holiud, scarlet parca se numea (ce nume, in loc sa o cheme Eufrosina, de exemplu), a fost luat de politie, amendat parca si dat la tv. Un regizor i-a luat urma si l-a dus sa faca filme, pe post de cascator de gura. Apoi, incet incet, a devenit actor. Mare actor. Ca nervii lui, pentru ca el in toate filmele e nervos. Cred ca nuami rolul asta il stie.

smith john 30 mai 2009 la 05:49

Super blogul !
Trailer+film+subtitrare filme gratis 2009
http://filme-gratis-2009.blogspot.com Intra si vezi !
Bafta in continuare !