Din ciclul "să le fut strămoşii în gură" vă prezentăm:

Deci, da: "să le fut strămoşii în gură şi tot nemul lor de jeguri ordinare!". Micuţul ăsta de Boc, copil făcut din labă şi dus de muscă, vioi şi mândru ca un ţânc ieşit în faţa blocului cu teneşii cei noi cumpăraţi de măsa, de când s-a văzut în fruntea guvernului-corcitură, inventează tot felul de mijloace mârşave cu scopul de a-i băga pe români în faliment total. Acest Boc, denumit în continuare "sugătorul de pulă", vrea să salveze economia ţării lovind în cei care supravieţuiesc muncind.

Da frate, deci sugătorul de pulă crede că România va ajunge la sapă de lemn din cauza celor care iau şi pensie şi salar de la locul de muncă sau a celor care înregistrează venituri din drepturi de autor. Păi, prea-sârguinciosule sugătorule de pulă, ţiganii care fac bani cu carul pe manele şi alte căcaturi nu te deranjează? parlamentarii cu lefuri astronomice nu te deranjează? foştii parlamentari cu pretenţii pecuniare nesimţite nu te deranjează? Marii ţepari, mereu neprinşi, nu te deranjează?atâţia şi atâţia alţi porci care se scaldă în bani nu te deranjează? Ţi-a căşunat pe cei care muncesc? Uite pe noi ne deranjează măta dar mai mult decât ea tu, un mic prost sugător de pulă. Nu ne place de tine pentru că eşti la fel de prost ca cei dinaintea ta, sau poate chiar mai prost şi mai imbecil decât ei.

P.S. Celor care ascultaţi telefoane, respectiv citiţi sms-uri şi mailuri: sincer, nu am atâta sloboz cât ar fi necesar ca să vă astup gura, urechile şi ochii, aşa că citiţi, mânca-mi-aţi pula!

3 comentarii:

Anonim 28 ianuarie 2009 la 01:35

mai tare de atat nu se putea

Anonim 1 februarie 2009 la 02:30

corect, ca sa nu mai mentioneti ajutorul social si transportul de care beneficiaza minoriatetea roma ajutor pt faptul ca nu sunt abti de munca, lucru pe care imi e destul de greu sa il cred ,din cate am vazut eu la fortele de munca cand eram somer toti romii care veneau dupa ajutor nerau f sanatosi

Anonim 19 mai 2009 la 14:20

Bravo ma! cat despre sloboz, te ajut si eu, sa mai astup pe-acolo :))