Anul 2010 în imagini

Un alt copy-paste. Dar nu asta contează. Haideţi să vedem imaginile care descriu foarte bine anul 2010, deoarece prezintă evenimentele care au marcat acest an.


Anul 2010 in imagini (FOTO)




Dezastrul din golful Mexic, doua cutremure devastatoare, olimpiada de la Vancouver, vulcanul care a intunecat traficul aerian al Europei, Cupa Mondiala din Africa de sud, salvarea eroica a celor 33 de mineri si, nu in cele din urma, imensul scandal Wikileaks – toate acestea au fost surprinse, in imagini reprezentative, de fotografii agentiilor de presa.

Tragedia din Golful Mexic, care a avut loc la inceputul anului 2010 este considerata drept cel mai mare ecodezastru din toate timpurile. Citeste pe larg despre dezastru din Golful Mexic, aici. (foto: AP Photo/Gerald Herbert)

230.000 de oameni nevinovati si-au pierdut viata in urma cutremului devastator din Haiti, de pe 12 ianuarie. (foto: JUAN BARRETO/AFP/Getty Images)

Deschiderea Jocurilor Olimpice de Iarna de la Vancouver - 12 februarie (foto: REUTERS/David Gray)

Pe 11 aprilie 2010, mii de oameni s-au strans in piata Pilsudski din Varsovia pentru a aduce un ultim omagiu presedintelui polonez Lech Kaczynski si celorlalti oameni de stat care au murit in accidentul aviatic din Rusia, de pe 10 aprilie. (foto: Sean Gallup/Getty Images)

Cutremurul cumplit - 8,8 grade magnitudine - din Chile, care a avut loc pe 27 februarie 2010, a aruncat Chile in colaps, asa cum se vede si din aceasta fotografie facuta pe 4 martie.

Vulcanul cu nume imposibil Eyjafjallajokul a aruncat, vreme de cateva zile, Europa in bezna. (foto: REUTERS/Lucas Jackson) Vezi aici mai multe foto spectaculoase cu vulcanul islandez Eyjafjallajokul!

Unul dintre cei mai activi vulcani africani, Nyiragongo, erupe intr-un spectacol natural superb in Congo, la mijloc de martie (foto: AP Photo/Rebecca Blackwell)

Pavilionul englez din cadrul World Expo 2010 de la Shanghai (foto: PHILIPPE LOPEZ/AFP/Getty Images)

Steaua Mortii? Ei bine, nu - aceasta este.... afla aici! (foto: NASA)

Capitanul Brian Bews se salveaza spectaculos, dupa ce avionul sau CF-18, o ia razna in timpul unui airshow din Alberta, Canada (foto: AP Photo/The Canadian Press, Lethbridge Herald, Ian Martens)

Aceasta a fost celebra caracatita Paul care a prezis victoria Spaniei in fata Olandei, in finala Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud. Caracatita Paul a murit in aceasta toamna. (foto: REUTERS/Wolfgang Rattay)

A inceput in iulie si a durat luni de zile: cea mai cumplita inundatie din Pakistan (foto: Paula Bronstein/Getty Images)

Cumplita razbunare a taurului - afla povestea si vezi si un video socant. Toreadorul a supravietuit!

O operatiune de salvare vazuta de o planeta intreaga: emotionant poveste a minerilor din Chile. (foto: AP Photo/Domingo Botan)

Roverul Spirit se uita in urma sa... pe Marte (foto: NASA)

Sud coreenii impreuna cu americanii fac exercitii de intimidare fata de conationalii lor comunisti (foto: REUTERS/Jo Yong-Hak)

Cel mai mare scandal politic international (si nu numai al anului): Wikileaks.

0 comentarii: