Porcii din spatele gripei porcine

În vremuri de mare criză economică, atunci când o tot mai mare parte din populaţia globului se cacă pe ea de foame, ce poate fi mai potrivit ca o pandemie? Era o întrebare retorică; v-aţi dat seama, nu? După gripa aviară, definită de o babă de la noi din ţară ca fiind "2 oameni îmbrăcaţi în halate albe care intră în ogradă şi omoară toate găinile", deci după gripa aviară, a venit rândul celei porcine care zice-se că ar fi mai al dracului. Cu această ocazie se întrunesc comitete peste comitete, comiţii, anchete, promo-uri cu gripa la radio şi tv, etc.

Iată însă că înfiorătoarea gripă nu e chiar atât de urâtă şi haină precum se zice. De exemplu, prietenul lui Harry Potter (nu ştiu exact cum se scrie şi nici nu mă interesează) s-a îmbolnăvit de porcină, i-a trecut şi acum e mare şi tare. La fel s-a întâmpat cu mulţi alţii. ei, şi atunci cum stă treaba? Aici puteţi vedea o poziţie interesantă vis-a-vis de gripa porcină. E clar că treaba e cusută cu aţă albă, adică pute, adică e ceva mare necurat la mijloc, adică nişte băieţi deştepţi au găsit soluţia de a trăi foarte bine în vremuri de criză, scoţând vagoane de bani cu ajutorul vaccinului salvator. Singura concluzie care îmi vine în minte: căcat. Celor care sunt în stare de asemenea rahaturi le doresc să investească profitul în alte medicamente, de data aceasta pt sănătatea lor.

4 comentarii:

Hălăţel 12 iulie 2009 la 15:29

Dada.
Gripa pe naiba!

mihaela 13 iulie 2009 la 04:14

toate in lumea asta au un scop, chiar si bolile astea care ucid oamenii, sau nu.
dar noi suntem poate prea mici si prea preocupati cu grija zilei de maine ca sa stam si sa inteleggem depsre ce e vorba.si chiar daca am inteleg ce am putea face?din pacate

Anca G. 17 iulie 2009 la 02:38

Ia uite ce simpatic e ăla mic din poză:)) rockstar! mă întreb ce necuvântătoare o să ne mai cauzeze necazuri anul viitor:))

mido 21 iulie 2009 la 13:09

e frustrat Badea, e frustrat rau...se crede Dumnezeu pe pamant, ca sa-l citez, dar este ok...

referitor la faza cu laptopul...inclina sa cred ca nu a fost regizata, totusi...a fost o cadere de tensiune, s-a vazut in direct...nu cred ca a mers asa departe..are si faze regizate, dar cred ca asta nu a fost

cat despre porcii din spatele gripei...sper sa nu ajungem si noi in randul lor..;)