Brusc şi dintr-odată

Da, mă întorc brusc şi dintr-odată cu alte chestii pe care vreau să le fac publice pe blogul acesta, chestii de care vreau să ştie lumea. Trebuie să luăm atitudine domnule! Căcat!

Din ciclul "labe triste în clipe de patetism" vă prezentăm: băiatul cu nume de căcat (Paven) câştigător al premiului "cea mai lirică şi melancolică labă". În cazul în care nu şterge pozele, aici vedeţi pozele acestui adulatoru al propriei râme blege pe care şi-o lubrifiază cu lacrimi de frustrare în agonie. Dacă şterge pozele, nu-i nimic. Le avem noi.

.








Vedeţi ce frumos se împacă dorinţa băiatului de a deveni popă, cu cea de a fute curve stricate şi cu cea de a da muie pe sub sutană şi cu cea de a face bani ca un sugător de pulă ce se află? Da ar mai fi o dorinţă, una mai macabră, ce-i drept, aceea de a-i face pe oameni să borască atunci când îi văd pozele şi comentariile de sub ele pe hi5. Amin!

4 comentarii:

jorjh 23 iunie 2009 la 11:24

Saracu :)) mai are nitel si isi da duhu la cat de anorexic ii. Imi place mutra lui de jedi knight in a 3a poza:> el e cel mai ciumeg peste toti cavalerii preoti de la el din seminar. E jmecher ce naiba, moare pizdele pe el la zilele orasului.

Alexandru Potor 26 iunie 2009 la 12:05

Nu ma leg de fizic, doar de atitudine. WTF? de mult circula vestea ca aia de la seminar is mai curvari ca restu, deci viitori detinatori de parohii se pregatesc serios de treaba. ma scheaza ma mult commentarile descriptive de la fiecare poza lasate de el...

Dragusin Emanuel Mihai 29 iunie 2009 la 01:21

Dar ce ai frate cu baiatul. Te deranjeaza ca e teolog? Sunt ciudati si mai mari pe hi5. Nu mai vorbi asa de porcos.

Anonim 6 iulie 2009 la 11:38

e plin hi5 de cretini ca asta care isi expun pozele, poate poate prind vreo pasarica sa o ....,
iar de comentariile de sub poze ce sa mai zic, penniiiibil